GREEK DJS RADIO portal

 

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ CHAT

 

1)      Απαγορεύεται κάθε είδους χυδαία φράση ή λέξη. Όποιο μέλος βρίζει η φέρεται άσχημα, θα λαμβάνει privet προειδοποιητικό μήνυμα από τους oppers και αν συνεχίζει θα αποβάλλεται.

2)      Απαγορεύεται η αποστολή links  στο main chat. Privet επιτρέπεται κάθε είδους link, αρκεί να μην παρενοχλεί τον παραλήπτη.

3)      Αν ο παραλήπτης privet μηνύματος ενοχληθεί από κάποιον αποστολέα για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να το αναφέρει σε κάποιον από τους oppers και αυτός με την σειρά του να προειδοποιήσει τον αποστολέα. Αν ο αποστολέας συνεχίζει τις παρενοχλήσεις ατόμου η ατόμων, θα αποβάλλεται για όσο διάστημα ορίσει ο opper.

4)      Αν θέλετε να διαφημίσετε το ιντερνετικό κανάλι σας στο chat, ο μόνος τρόπος που επιτρέπεται είναι ένα μικρό λογότυπο δεξιά του ονόματός σας, το οποίο με πολύ λίγες λέξεις θα προωθεί το κανάλι σας, χωρίς να υποβαθμίζει η δυσφημίζει άλλα κανάλια. Έτσι κάθε φορά που θα στέλνετε ένα μήνυμα όλοι θα μπορούν να δουν τι μουσική παίζετε (παράδειγμα:djtelis_HOUSE_PROMOS_TODAY !!!). Το μήνυμα δε που θα γράψετε, εννοείτε ότι υπάγεται και στον κανόνα  1 του chat …

5)      Αν κάποιο μέλος δημιουργεί συχνά προβλήματα, οι oppers τον αναφέρουν στον administrator, ο οποίος και αποκλείει για πάντα την είσοδό του στο “GREEK DJS RADIO” και το “GREEK DJS FORUM”

6)  Όποιος μπαίνει στο chat για πρώτη φορά, θα πρέπει να αλλάξει το όνομα που του παρέχεται αυτόματα  με ένα άλλο, πατώντας επάνω στο ανθρωπάκι του.

 

ΟΡΟΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ “GREEK DJS RADIO” portal

 

Το “greek djs radio” portal δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς, προσφέροντας εντελώς δωρεάν χώρο και υπηρεσίες, για την κατασκευή και φιλοξενία ιντερνετικών ραδιοφώνων .

Το portal αυτό, έχει sites με κοινό chat και άλλα κοινά, γιατί η ιδεολογία μας είναι η ομαδικότητα και όχι η εξατομίκευση. Με πιο απλά λόγια δεν είμαστε υπέρ της δημιουργίας μικρομάγαζων αλλά … super-market.

Η πείρα του παρελθόντος στα ιντερνετικά ραδιόφωνα μας δίδαξε ότι αν ο καθένας έχει ένα ξεχωριστό και μεμονωμένο chat και ραδιόφωνο, έχει πολύ λίγες ελπίδες να ξεπεράσει ένα πολύ μικρό αριθμό ακροατών και σύντομα οδηγείται στην απογοήτευση και στο κλείσιμο.

Αντίθετα αν όλα τα ραδιόφωνα είναι ενωμένα με ένα κοινό chat, σε ένα κοινό portal, τότε οι λίγοι ακροατές του ενός σταθμού, μαζί με τους λίγους ακροατές από το κάθε ράδιο, συνθέτουν μια μεγάλη ομάδα ακροατών που αφενός έχει έντονο ενδιαφέρον να επισκεφθεί ξανά το portal, λόγω των πολλών μουσικών επιλογών αλλά και του πολυσύχναστου chat !

Αφετέρου δε, οι ίδιοι αυτοί ακροατές μέρα με τη μέρα προσελκύουν όλο και περισσότερους νέους ακροατές η producers που φιλοδοξούν να κάνουν τον δικό τους ιντερνετικό σταθμό.

Επειδή όμως από τότε που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα, αντιμετωπίσαμε αρκετές περιπτώσεις συνεργατών, πού δεν ασπάστηκαν την ιδεολογία μας για ομαδικότητα, και με διάφορους τρόπους αποτραβήχτηκαν από την ομάδα  (διασπώντας έτσι το σύνολο των ακροατών σε μικρές διάσπαρτες ομαδούλες)...

...οι αρμόδιοι του “GREEK DJS RADIO” οδηγηθήκαμε στην θέσπιση κάποιων ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ για να μπορεί ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο να συμπεριλαμβάνεται στο portal αυτό.

 ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ :

 1) ΟΣΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ GREEK DJS RADIO PORTAL,    ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ  ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ CHAT TOY PORTAL, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…)

2) ΟΣΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ GREEK DJS RADIO PORTAL    ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ LINK ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ PORTAL, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

3) ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ PORTAL, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ  LINK ΑΠΟ ΤΟ PORTAL, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ PORTAL,  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ SITE.

4) ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ CHAT, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ / PRODUCERS ΕΙΤΕ ΑΚΡΟΑΤΕΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ CHAT.

5) ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ PORTAL ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΝΕΡΓΑ.

6) ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ   “ GREEK DJS RADIO” PORTAL & CHAT ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

7)ΟΣΑ RADIOS ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ - ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ), ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ: (24 hours). ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,  ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ RADIO.